An de an, odată cu sosirea sezonului rece, o mare parte din activitățile noastre au loc în locuință, în interior. Deoarice vom petrece timpul mai mult în casă, toată atenția noastră trebuie să fie concentrată spre amenajarea și încălzirea propriului cămin. De aceea, ne-am propus să vă oferim câteva sfaturi cum puteți mai bine să mențineți căldura și intimitate locuinței voastre cu ajutorul draperiilor, perdelelor sau a rulourilor de interior.

Draperiile, perdelele sau rulourile nu sunt folosite doar ca obiecte de decor dar la fel de bine servesc și ca obstacol de pierdere de căldură.

Recomandabile sunt rulourile plisate-opace in cazul ferestrelor de la mansardă, acestea păstrează căldura la interior multumită materialului izolator.

Aluminiul dintre cele două straturi de material plisat, sporește gradul de izolare termică. De asemenea, în ajutor vin și rulourile care fiind trase peste fereastă, ajută la menținerea temperaturii optime în cameră.

Avantajele rulourilor de interior:

Aceste tipuri de perdele - rulou sunt complet opace, oferă intimitate și controlează nivelul de lumină pătruns în încăpere. Structura lor este pliabilă, astfel crează un design atăgător. Avantajul acestor rulouri  de interior este felul lor de a se ajusta, unde pot fi deplasate pe suprafața ferestrei în orice poziție.

Se montează foarte ușor, au două șine glisante în sus sau în jos, controlând bine lumina.

Materialul este dublu, în două straturi, având la interior o folie de aluminiu.

Pentru timp de vară, ruloul se poate de combinat cu plasa împotriva insectelor.

Acestea și mai multe recomandări și sfaturi găsesti pe site-ul perdele.md.

                                                                                            Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!