Odata cu sosirea nuoului sezon, vara, trebuie de facut mici modificari in ceea ce priveste decorul locuintei.Iar pentru ca geamurile sunt cele de care deseori ne folosim pentru a improspata aerul in acest anotimp al anului, trebuie sa selactam perdele in asa mod ca sa fie usor de manevrat, si sa ne bucure cu frumusetea si nuantele sale vesele.

 

Asadar, ce tipuri de perdele s-ar potrivi pentru decorul casei in sezonul de vara?

Recomandabil sunt perdelele confectionate din organza si voal, deoarece acest material este lejer si nu aglomereaza vizual incaperea. Iar pentru ca sa cream iluzia unui spatiu mare, opteaza pentru perdele transparente, acestea vor permite patrunderea in casa a razelor solare.

Ideale pentru acest sezon sunt perdelele cu desene florare sau vegetale, vor impodobi interiorul oricarei case, vei avea senzatia ca te afli in mijlocul naturii fara sa iesi din casa, vei obtine o relaxare totala.

Daca ai un decor in stil clasic si nu doresti sa distrugi acest echilibru, poti alege perdele cu modele baroc sau floral. 

Referitor la culorile perdelelor, mai intii de toate trebuie sa tii cont de nunatele care sunt in interior. Daca ai spatii mici, opteaza pentru perdele fine, de nuante deschisa, aproape invizibile. Pentru incaperi mai spatioase poti opta pentru nuante mai inchise.

 

 

                                                                                            Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!