Decorarea ferestrelor cu perdele , draperii sau rulouri nu este obligatorie insa recunoastem ca este cu mult mai frumos cind casa are ferestrele imbracate.

 

Si daca la prima vedere pare simplu, alegerea draperiilor dau batai de cap la majoritatea din noi. Deci astazi vom vorbi dupa ce sa te conduci cind doresti sa asortezi draperiile cu interiorul.

 

Decorarea corecta a ferestrei.

Nuantele mobilierului a finisajelor si decoratiunilor prezente in incapere este cea mai complexa varianta de asortare a draperiilor. Deci din start trebuie sa stii ce nuante vor fi prezente in incaperea pe care doresti sa o amenajezi. In cazul in care interiorul este deja amenajat, tine cont de nuanta prodominanta.

Asortarea perdelelor si a draperiilor cu tapiteria din camera.

Daca incaperea este deja mobilata cu fotolii sau canapele, asorteaza draperiile inspirindu-te din tapiteria acesteia. Daca este vorba de dormitor, recurge la asortarea draperiilor cu cuvertura sau cu tapiteria tabliei de la marginea patului. O alta sursa de inspirare este asortarea draperiilor cu peretii, insa fii atent la textura acestora ca sa nu fie camera prea incarcata vizual.

Ingrijirea draperiilor.

Pentru a ne bucura ochii o perioada indelungata trebuie sa ingrijim draperiile sau perdelele in mod conventional. Mai intii de toate trebuie sa respeti instructiunile de curatare a fiecarui tip de perdea. Pentru unele draperii nu este indicat sa speli draperiile in masina de spalat, careva materiale necesita spalarea doar la curatatoriile profesionale. Saptaminal, se recomanda sa le cureti de praf cu un pamatuf sau cirpa umeda sau chiar cu aspiratorul. 

Daca doresti sa imbraci geamurile cu draperii sau perdele si nu stii cum sa le asortezi, echipa perdele.md iti pune la dispozitie consultarea designerului la domiciliu, pentru detalii contacteaza la numarul de telefon: 022 902399.

 

                                                                                            Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!