Decorarea interiorului cu ajutorul materialelor textile este o modalitate  de a crea un design deosebit si econom. Pinza va oferi interiorului o nota de interes vizual.

 

1. Asortarea draperiilor cu pernele decorative.

Creaza design unic a ferestrelor cu ajutorul draperiilor frumoase din textil. Aceasta este cea mai simpla modalitate de a decora incaperea folosint marerial. Dar daca vei asorta aceste draperii cu pernutele decorative de pe canapea atunci designul incaperii va fi schimbat definitiv. O alta idee in folosirea materialului in decorul camerei este redesignul vechilor abajururi. Alege un material ceva mai divers de cel care este in interior si acopera abajurul de la veioza, astfel vei crea un punct accent al incaperii.

2. Combina designul tapetului cu cele a materialului textil. 

Aceasta idee este una foarte interesanta si placut atunci cind este finisata decorarea. Dar necesita multa cautare pina gasesti cu adevarat un design care sa se asocieze intre tapet si textil. Odata ce ai gasit designul potrivit tie cheama un mester cu adevarat priceput la montare. Odata montat acest anturaj va capata un aspect cu adevarat deosebit.

3. Perete accent din material textil.

Materialul textile deasemenea se foloseste si ca element decorativ. Aceasta idea este mai usor de realizat in comparatie cu ideea anterioara. Coloreaza peretii cu o nunata calda dupa care alege peretele pe care va fi textilul. Ia dimensiunile peretelui, fa rost de niste tije din plastic, cu ajutorul acestora vei instala materialul pe perete. Un astfel de design va crea o atmosfera vesela si armonioasa.

 

                                                                                            Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!