Decorarea geamurilor cu draperii la prima vedere pare un lucru simplu dar de cele mai dese cazuri provoaca batai de cap la multi. Deoarece nu stim cum sa le potrivim cu interiorul casei.

 

Daca casa sau camera inca nu este mobilata, cind vei alege mobilierul si elementele de decor, alege si imbracamintea pentru ferestre. Planifica de la inceput ce nuante vor predomina in interior. Daca nu ai inspiratie cum va fi odaia ta, poti sa te inspiri de pe paginile revistelor cu articole si poze la tema data. Sau sa apelezi la ajutorul designerilor interiori.

Imbracarea geamurilor cu draperii ofera interiorului un decor confortabil si o atmosfera calda.

Draperiile pot crea senzatia de spatiu mai mare, daca este cazul unei incaperi mici. Amplaseaza draperiile la geam, extinzindu-le dincolo de dimensiunea geamului. Pentru un efect mai eficient, foloseste nuante deschise.

Pe linga faptul ca draperiile au rol de decor, ele mai au rolul de a stopa razele solare in zilele de vara. Aceasta nu numai ca opreste caldula care se strecoara prin geam ci si creaza o amosfera intima.

 

In cazul spatiilor mici, draperiile mai au rolul de a separa doua zone, de exemplu zona de dormit cu zona de living. Astfel patul va ramine departe de ochii musafirilor. Avantajul cel mai mare in acest caz este ca nu ocupa spatiu precum o usa si este destul de econom.

 

                                                                                            Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!