Rulourile textile pentru interior, sunt un mod simplu şi atractiv pentru acoperirea ferestrelor. Ele sunt compuse dintr-un cilindru şi o greutate legate între ele cu un material textil sau de cauciuc. Sunt două tipuri de mecanisme, unul prin acţionare cu un şnur cu bile, iar altul are o acţionare automată printr-un sistem cu arc. Rulourile textile sunt potrivite atît pentru locuinţe cît şi pentru birouri.

 

Iată careva avantaje ale rulourilor textile potrivite:

1. Sunt o soluţie accesibilă din punct de vedere financiar, conform diferitor modele şi acoperă atractiv ferestrele.

2. Rulourile potrivite blochează lumina, ele blochează complet lumina solară, unele modele fiind parţial lipsite de transparenţă, care este ideală pentru persoanele care au nevoie de somn în timpul zilei. Mai mult, rulourile textile elimină razele solare care bat pe monitoarele calculatoarelor, mobilier şi alte obiecte.

3. Sunt perfect potrivite pentru orice tip de geam, ele pot fi realizate la comandă, deci pot fi montate aproape pe orice tip de fereastră.

4. Se instalează foarte uşor, rulouri textile sunt uşor de instalat pentru oricine care ştie să strîngă un şurub, sau chiar şi mai uşor, pentru modelele care se agaţă cu clamă de fereastră. Ele trebuie doar montate la acelasi nivel al ferestrei din ambele părţi

 5. Ideale pentru orice decor. Aceste rulouri textile sunt simple şi accesibile tuturor, reprezentînd o metodă excelentă de a da un plus de viaţă pentru decorul unui spaţiu.

6. Variaţie de modele, culori şi texturi. Ele sunt disponibile în diferite modele personalizate sau în culori simple. Sunt fabricate din diferite materiale, poliester, bambuc, matase, etc.

7. Au un aspect plăcut estetic, un design simplu, iar suprafaţa netedă le face să arate mereu îngrijit. Ele nu se şifoneaza, deformează sau destramă, oferind tot timpul un aspect elegant, de nou şi curat.

8. Rulourile textile blochează căldura. Astfel, puteţi reduce, necesarul de curent care este nevoie pentru aparatura de aer condiţionat, menţinînd o temperatură constantă în timpul zilei.

9. Rezistenţă la umezeală, sunt perfecte pentru băi sau bucătării, unde există umiditate sporită. Cele din cauciuc nu se vor păta, sunt uşor de şters, şi de întreţinut.

10. Uşor de curăţat, acest tip de rulouri textile nu trebuie neapărat scoase de pe geam pentru a fi curăţate, doar dacă este necesar. În prima fază le aspiraţi pentru a îndepărta praful, apoi cu un burete uşor îmbibat cu săpun, ştergeţi suprafaţa.

 

                                                                                            Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!