Alegerea draperiilor perfecte

Alegerea draperiilor perfecte pentru locuința ta

  

Draperiile joacă un rol important în amenajarea locuinței. În funcție de utilizarea acestora, locuința ta poate deveni una primitoare, ordonată și confortabilă sau una încărcată și dezordonată. La fel, alegerea acestora trebuie să se facă în funcție de destinația camerei.

Draperii - Rulouri recomandate pe timp de iarnă în Moldova

Draperii - Rulouri recomandate pe timp de iarnă în Moldova

An de an, odată cu sosirea sezonului rece, o mare parte din activitățile noastre au loc în locuință, în interior. Deoarice vom petrece timpul mai mult în casă, toată atenția noastră trebuie să fie concentrată spre amenajarea și încălzirea propriului cămin. De aceea, ne-am propus să vă oferim câteva sfaturi cum puteți mai bine să mențineți căldura și intimitate locuinței voastre cu ajutorul draperiilor, perdelelor sau a rulourilor de interior.

Cu ce perdele sa impodobim geamurile pe sezonul de vara?

Cu ce perdele sa impodobim geamurile pe sezonul de vara?

Odata cu sosirea nuoului sezon, vara, trebuie de facut mici modificari in ceea ce priveste decorul locuintei.Iar pentru ca geamurile sunt cele de care deseori ne folosim pentru a improspata aerul in acest anotimp al anului, trebuie sa selactam perdele in asa mod ca sa fie usor de manevrat, si sa ne bucure cu frumusetea si nuantele sale vesele.

                                                                                            Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!